Nákupní košík: Zatím prázdný
Seznam školení

Úplné kryty versus rozváděče 2019 Praha

Nenechte si ujít školení s Hager Electro s.r.o. a Elkov Elektro a.s. zaměřené na rozváděče a úplné kryty.

Zaměříme se na:

  • Výběr vhodného řešení, praktické příklady řešení, výběr přístrojů
  • Kontrola po dokončení, měření izolačního stavu
  • Bezšroubové spoje

Chybět nebudou ani praktické ukázky = Workshopy:

  • měření izolačního stavu,
  • praktické sestavení rozváděčů s použitím bezšroubových přístrojů a bezšroubových PE/N svorkovnic,
  • měření povrchových cest a vzdušných vzdáleností.

Další termíny jinde v ČR

Toto školení nemá vypsán žádný termín.

V ceně kurzu

  • studijní materiály
  • workshop - praktické ukázky
  • pro členy ČKAIT - 1 bod do programu CŽV
  • osvědčení o absolvování v elektronické podobě
  • občerstvení

Program školení

Úplné kryty versus rozváděče

8.45 - 9.00 prezence účastníků
9.00 - 10.20 Štěpán Tyc, Hager Electro s.r.o.
  • Rozvaděče DBO dle ČSN EN 61439-1/-3 (podmínky, pravidla, dokumenty)
  • Úplné kryty dle ČSN EN 60670-24 (rozdíl proti rozvaděči, pravidla a postupy montáže)
10.20 - 10.35 přestávka
10.35 - 11.30 Milan Dolenský, lektor LPE s.r.o. a revizní technik E1B
  • Měření izolačního stavu a příprava revizní zprávy
11.30 - 11.45 přestávka
11.45 - 12.05 Štěpán Tyc, Hager Electro s.r.o.
  • Bezšroubové přístroje a rozvaděče, vzdušné vzdálenosti a povrchové cesty
12.05 - 12.45 workshopy, praktické ukázky
  • Měření izolačního stavu (Milan Dolanský)
  • Bezšroubové zapojení přístrojů a kontrola vzdušných vzdáleností a povrchových cest (Štěpán Tyc)

Certifikace školení

Vzdělávací program je zařazen do projektu Celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. Akce je ohodnocena 1 akreditačním bodem. Společnost LPE je akreditována na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy pod č.j.: 28 832/2012-25.

Kontaktujte nás
Ing. Jitka Hřebačková
775 933 894
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním
rozpočtem České republiky prostřednictvím Operačního programu
Vzdělávání pro konkurenceschop­nost.